Kies de opties die het best bij jouw organisatie passen

Ontdek ons basispakket en extra’s opties. Voor elke organisatie, ongeacht omvang en behoefte hebben wij een pakket dat past.

Wil je een volledig op maat gemaakt plan? Ook dat kan! Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Basispakket

Prijs op maat

Kick-off document voor medewerkers en teamleiders
Talk platform op maat voor de organisatie
Themavragenlijsten op maat, met reviewmogelijkheid
Onbeperkt aantal pulse vragenlijsten
Toegang tot resultaten van organisatie als geheel en teams afzonderlijk
Toegang tot vertrouwenspersoon netwerk Talk
Projectmanagement

Toelichting op de onderdelen uit het basispakket

Een document met uitleg over het platform. Waarin belangrijke zaken als anonimiteit, het proces, de thema’s en de follow-up aan bod komen. 

Een website op maat met logo van de organisatie, de juiste teamnamen en eigen vertrouwenspersonen en teamleiders met bijbehorende foto en gegevens.

Uitgewerkte betrouwbare vragenlijsten met een basisset aan vragen die veiligheid en welzijn meten en een extra thema naar keuze.

Beheerders en teamleiders kunnen zelf onbeperkt pulse vragenlijsten uitsturen, bestaande uit maximaal vijf vragen.

Directie en HR hebben toegang tot de resultaten van de gehele organisatie. Teamleiders hebben toegang tot de resultaten van hun eigen team.

Vertrouwenspersonen van de organisatie kunnen aansluiten bij het intervisienetwerk van Talk.

Contact met contactpersonen, beantwoorden van vragen.

Toelichting op de onderdelen waaruit je kunt kiezen

Een hoge respons is noodzakelijk om optimaal gebruik te maken van Talk. We leggen uit wat Talk is, hoe het werkt, wat er van medewerkers gevraagd wordt en wat ze ervoor terugkrijgen. Technieken uit de gedragspsychologie worden gebruikt voor een optimaal resultaat.

Teamleiders moeten zich verantwoordelijk voelen voor de respons en acties rondom Talk. Begrijpen hoe het platform werkt is daarvoor cruciaal. In deze sessies leggen we de zin en meerwaarde van Talk uit en verhogen we hun motivatie om hiermee aan de slag te gaan.

Naast toegang tot de resultaten, ontvang je ook een rapportage met onze interpretatie van de resultaten, aandachtspunten en teams worden uitgelicht en advies over vervolgstappen wordt gegeven.

We lichten de rapportage met onze interpretatie van de resultaten en advies toe in een sessie op locatie met de belangrijkste stakeholders.

Vragen? We horen het graag!

Bel of mail Roos via:

Roos Dohmen
CEO

t: 0651903969
e: roos@talkapp.nl